PRESENTATOR VAN TEMPTATION (krantencolum)


Ook dit jaar zie ik mensen niet-begrijpend het hoofd schudden en elkaar vragen: Hoe geraken ze toch elke keer weer aan koppels voor ‘Temptation Island’? Hetzelfde wat de verleiders en verleidsters betreft: waar ­vinden ze die? Maar over de presentatoren van het tv-programma heb ik nog niemand hardop horen nadenken. Terwijl ik net benieuwd ben waarop ze díé geselecteerd hebben. Want het duo Rick Brandsteder en Annelien Coorevits gaat intussen al meerdere seizoenen mee. Brandsteder zou wel getwijfeld hebben of hij dit jaar nog meedeed. Maar hij staat er toch maar weer. Vonden ze geen andere geschikte kandidaat?
Uit onbetrouwbare bron mocht ik vernemen welke strenge selectievragen de kandidaten voor de ­presentatie van ‘Temptation Island’ voorgeschoteld krijgen. Onder anderen Ingeborg, Katja Retsin en Wim De Vilder zouden de handdoek al in de ring ­gegooid hebben.
Wilt u weten of u in aanmerking komt voor de presentatie van De Ultieme Relatietest van Vlaanderen en Nederland? Dan deel ik de ­selectievragen vanzelfsprekend graag met u.
1) Geniet u ervan om een beeldige avondjurk te dragen wanneer u vrouwen aan het huilen brengt?
2) Ontbreekt het u aan empathie, maar kunt u voldoende medeleven veinzen?
3) Omringt u zich bij voorkeur met mensen met een lager IQ zodat u intelligenter lijkt?
4) Fluistert u in het dagelijkse leven geregeld te pas en te onpas het woord ‘Temptation’?
5) Heeft u net als de deelnemers een beperkte kennis van de Nederlandse taal, waardoor het verschil niet opvalt?
6) Stookt u graag vuurtjes op? (Dat mag u zowel ­letterlijk als figuurlijk nemen)
7) Ontspant u pas echt als u op het strand ligt met een cocktail en weet dat er op 200 meter afstand ­iemand wordt bedrogen, bij voorkeur in een debiel standje?

(Verschenen in Het Nieuwsblad / De Gentenaar)

Reacties

  1. Ik heb me ook al vele malen afgevraagd hoe het mogelijk is dat ze mensen vinden om een dergelijk onding te presenteren. Fantastisch zoals je dit kan verwoorden ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh Fleur toch... hoe kom jij altijd aan die prachtige analyses?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

OMGAAN MET HOOGSENSITIVITEIT

MARJOLEIN, IJSKONIJN?

LIEFDE VOOR TRUMP?