CONTRACT GETEKEND!

Afgelopen vrijdag heb ik een contract getekend voor mijn debuutroman ‘De Dictatuur van de Schoonheid’. En wel bij de geweldige Nederlandse uitgeverij Lebowski! Het voelt als een mijlpaal...
We spraken er al langer over, de fijne mensen van Lebowski en ik, nog voor ‘Leven zonder filter’ een bestseller bleek. Ik twijfelde toen nog erg of ik dat wel kon, een roman schrijven. Intussen heb ik toch voldoende moed en zelfvertrouwen verzameld om de stap te zetten. En dat aan de hand van de uitgeverij van mijn dromen. Dolblij ben ik!
Mijn voornemen: niet te veel krullen, geen pogingen tot literaire hoogstandjes. Dit boek wordt ingetogen en als het even kan: vrij van pretentie. Ik heb mezelf immers nooit als een groot romanschrijver gezien. Maar nu ik me toch aan een roman waag, zal ik dat vanzelfsprekend met hart en ziel doen.
Uitgeverij Lebowski ben ik dankbaar voor het vertrouwen. Mijn dank gaat eveneens uit naar de mensen van uitgeverij Horizon, vooral naar uitgever Geert Cortebeeck, die niet alleen ‘Leven zonder filter’ uitbracht maar die ook zo genereus was om me bij Oscar van Gelderen van zusteruitgeverij Lebowski (binnen het overkoepelende Overamstel Uitgevers) aan te bevelen.
Ik kijk ernaar uit om veel bij te leren!
Reacties

Populaire posts van deze blog

OMGAAN MET HOOGSENSITIVITEIT

MARJOLEIN, IJSKONIJN?

PRESENTATOR VAN TEMPTATION (krantencolum)